RT310i - Hvad er der i kassen

RT310i: Hvad er der i kassen(1.1.1) .

Rt310i -rummetermostaten erstatter din faste kablede kablede termostat og også timeren eller den programmerbare del af dit varmesystem.Det kommunikerer eksternt med RTRX510 -modtageren for at kontrollere din kedel.

Modtageren er den skiftende del af dit varmesystem.Kablet direkte til din kedel, pumpe og kontrolventiler modtager modtageren dine opvarmnings- og varmtvandssystemer.

I tilfælde af fiasko af dit RT310i -system giver modtageren en manuel tilsidesættelsesfacilitet til at slå din opvarmning til og fra.

Nb.Modtageren kræver professionel installation af en kvalificeret elektriker eller varmeingeniør.

Gatewayen giver en forbindelse til dit RT310i -system til internettet.Det muliggør kontrol af din centrale opvarmning hvor som helst via appen på din mobiltelefon / tablet eller pc.