Opsætningsguide til SALUS Premium Lite App - Styr Dit SALUS Smart Home System

Opsætningsguide til SALUS Premium Lite App

SALUS Premium Lite Logo

Velkommen til opsætningsguiden for SALUS Premium Lite

Følg disse trin for at opsætte din SALUS Premium Lite app og begynde at styre dit SALUS Smart Home system.

App Download Icon

1. Installer SALUS Premium Lite-appen

Installer først SALUS Premium Lite-appen til din enhed:

Installationsinstruktioner for appen

2. Start/åbn SALUS Premium Lite-appen

Start appen og vælg "Log på" for at logge ind.

3. Bed om at få nulstillet din adgangskode ved at klikke på "Glemt din adgangskode?"

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du følge disse trin for at nulstille den:

1. Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til din SALUS Smart Home-konto, som appen beder om, og klik på knappen "E-mail bekræftelseskode".
  2. Tjek din e-mailindbakke for OTP-koden.
  3. Indsæt den OTP-kode, du har modtaget i din e-mail, sammen med din nye adgangskode i de dertil indrettede felter, og klik på "Gem ny adgangskode".
Trin 1 for nulstilling af adgangskode
Trin 2 for nulstilling af adgangskode

4. Sådan kommer du i gang med at bruge SALUS Premium Lite-appen

Nu hvor du er logget ind, kan du begynde at bruge SALUS Premium Lite-appen til at styre dit SALUS Smart Home-system.

Brug af appen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp på noget tidspunkt, så tøv ikke med at kontakte vores supportteam:

support@salus-controls.dk