TRV10RFM - Q & A Afsnit

TRV10RFM: Spørgsmål og svar(6.1.1) .

Beskrivelse:

Dette afsnit har til formål at give hurtige svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have, og at skilt dig til det relevante dokument, hvis der kræves mere information.

Hvilken slags batterier skal jeg bruge?

Dine TRV10RFM er udstyret med 2 x AA-alkaliske batterier (ikke-genopladelige).

(Se: Doc.)

Min TRV10RFM har et permanent rødt lys ?

Hvis din TRV10RFM har vist et permanent rødt lys, har den mistet tilpasning med radiatorventilen.

Kontroller først, at din radiatorventil er kompatibel med TRV10RFM.

For det andet skal du kontrollere, at TRV10RFM er tilsluttet håndtæt.

Til sidst gælder TRV10RFM igen til din radiatorventil ved at trykke på en hvilken som helst knap.

(Se: Doc.)

Min TRV10RFM reagerer ikke altid med det samme?

Din TRV10RFM reagerer ikke med det samme.Den indbyggede software giver TRV mulighed for at registrere, hvor hurtigt rummet varmer op eller afkøles, så der kan være en forsinkelse.

(Se: Doc.)