SQ610 - Hurtigguide & Specifikationsark

SQ610 Quantum rumtermostaten er en ZigBee-termostat som tradlos arbejde sammen med iT600-serien,
f.eks. KL08RF kontrolboks, mini TRV, RX10RF kedelstyremodul mm. For at kontrollere SQ610 over internettet
eller via SALUS Smart Home-mobilappen (ONLINE-tilstand), skal den installeres sammen med UGE600
Internet gateway (sælges separat).
Fra appen er det det muligt at parre SQ610RF med andre systemelementer, f.eks. Smartstik SPE600, Smart
Relay SR600 eller vindue / dorsensor OS600 / SW600. SQ610 kan bruges lokalt uden en internetforbindelse
(OFFLINE-tilstand), men det er kommunikation med andre enheder skal udfores ved hjalp af
CO10RFkoordinatoren (sælges separat).