SPE600 - Smartstik

SALUS Smart Pluggen er en enhed, som ved hjælp af SALUS Smart Home Systemet kan hjælpe dig med at styre dine elektroniske apparater. Smart Pluggen monteres i et stik og derefter tilsluttes den enhed man ønsker at kunne kontrollere. Ved brug af SALUS Rumtermostat kan denne funktion eksempelvis være at tænde og slukke for dine el-radiatorer. Du kan også tilkoble den dine SALUS dør- og vinduessensorer, hvor du så kan bede den om at tænde eller slukke når døren åbnes og lukkes. SALUS Smart plug har også sit eget tidsskema, så du kan indstille den til at tænde og slukke inden for bestemte tidsperioder. Dette kan eksempelvis bruges til at forberede din kaffe til når du står op om morgenen.