SD600 - Trådløs Røgalarm

SD600 Røgalarm er en trådløs (ZigBee) intelligent røgalarm, med lavt forbrug. Den er i real tid i stand til at registrere tilstedeværelsen af røg. Når sensor har detekteret røg blinker den røde LED hurtigt, og en lydalarm vil advare dig rettidigt. For tilslutning til SALUS Smart Home og overvågning via internettet skal SD600 bruges sammen med Salus Gateway UGE600. Via app'en har du mulighed for at få SD600 til at arbejde sammen med Smart Relæ eller Smart Plug, hvis dette ønskes, SD600 kan naturligvis også bruge uden internet (Offline mode).