RX10RF - Kedel- og ovnstyring

SALUS RX10RF kedelstyring bliver brugt som en del af Salus Smart Home til styring af kedler eller som ekstern kontakt. Kedelstyringen kan bruges sammen med KL08RF Kontrolboks eller VS10/20 på et radiatorsystem eller en kombination af begge. RX10RF er kombatible med de fleste kedler og kan bruge til spændingfri og 230 V forbindelser. Der er mulighed for manuel overstyring, hvis det er nødvendigt