RT310i : Indstil temperaturformat

RT310i: Indstil temperaturformat  (5.9.1) .

Beskrivelse Rt310i -termostaten har mulighed for at blive brugtI Fahrenheit eller Celsius.Dette må væreIndstil manuelt ved hjælp af nedenstående instruktioner.

Procedure:

1.                                          2.                                      3.

1. Indtast Menu ved at trykke på ikonet med 3 linjer i øverste højre hjørne.

2. Tilgå Settings ved at klikke på den lille pil på højre side.

3. For at indstille temperaturformatet skal du klikke C eller F der passer til dit krav.Indstillingen er valgt, når den har en grå baggrund på fanen.Når den er færdig, skal du trykke på Save nederst på siden.