RT310i : Driftstaster og knapper

RT310i: Driftstaster og knappe(1.9.1) .

Beskrivelse:

Der er få brugerkontroller til RT310i, hvilket gør denne termostat meget nem at betjene. Disse kontroller er vist nedenfor sammen med en beskrivelse af hver af deres funktioner. Temperaturen, der vises på LCD-skærmen, er den aktuelle rumtemperatur.

Nøgle

Funktion

Tænder på LCD -baggrundsbelysningen.

LogoDescription automatically generated

Tænd / sluk for frosttilstand.

IconDescription automatically generated

Stigningsknappen.

Nedgangsknappen.

Shape, circleDescription automatically generated

RF -testen og parringsknappen.Tryk en gang for RF -testtilstand.

Tryk og hold i 3 sekunder for at gå ind i / afslutte parringstilstand

Tryk på alle tre knapper i 3 sekunder for at indtaste installationstilstand.