RT310i : Installation af RXRT510 -modtageren

RT310i: Installation af RXRT510 -modtageren(1.3.1) .

Bemærk :Dette tilbehør skal monteres af en kompetent person, og installationen skal overholde den vejledning, der er angivet i de nuværende IEE -ledningsregler og nuværende bygningsregler.Manglende overholdelse af kravene i disse publikationer kan føre til retsforfølgning.

Graphical user interfaceDescription automatically generated with low confidence

Installationsprocedure:

Skru bagpladen til RXRT510 -modtageren til at udføre ledningsforbindelser.

DiagramDescription automatically generated

DiagramDescription automatically generated

Ledningsdiagram :

Chart, box and whisker chartDescription automatically generated

Vægmontering:

A picture containing indoor, whiteDescription automatically generated

1.      Fix den aftagelige bagplade til væggen ved hjælp af de leverede fastgørelser.

A picture containing text, indoorDescription automatically generated

2.      Koble toppen af modtageren på lugs på bagpladen, juster det forreste hus med skruerne på undersiden.

3.      Tryk let på det forreste hus, og spænd skruerne let på undersiden.