RT310i : Isætning af batterier og STA-enhedskode

RT310i: Isætning af batterier og STA-enhedskode(1.5.1) .

1.     Skub ned batteridækslet i den forreste nedre del af RT310i -termostaten.

2.   Noter den fulde enhedskode. Dette er nødvendigt for at registrere din enhed og kan være nyttigthvis du har brug for teknisk support.

A blue and white logoDescription automatically generated with low confidence

3.   Indsæt to nye AA -alkaliske batterierog sikrer de er sikkert monteret med den korrekte polaritet.

4.   Udskift batteridækslet ved at skubbe det op fra bunden af enheden dækslet sidder  skyderne.