RT310i: Indstil tid og dato

RT310i: Indstil tid og dato  (5.1.1) .

Beskrivelse:  Når RT310i-termostaten er forbundet til internettetindstilles klokkeslæt og dato automatiskUrformat og tidszone kan dog indstilles manuelt ved at følge instruktionerne nedenfor.

Procedure:

1.

2.

3.

1.  IndtastMenuVed at trykke på ikonet med 3 linjer i øverste højre hjørne.

2.  Indtaste SettingsVed at klikke på den lille pil på højre side.

3.  For at indstille urformatet skal du klikke12hreller24hr , der passer til dine                   præferencer. Indstillingen vælges, når den har en grå baggrund på fanen. Hvis           du vil indstille tidszonen, skal du klikke på Time Zoneboks for                                       at foretage dit valg.Når der er foretaget ændringer, skal                                                 du trykke påSavenederst på siden.

Europæiske tidszoner:

Se nedenfor for europæiske tidszoner informationsdiagrammer.