PS600 - Pipe Sensor

PS600 er en trådløs, batteriforsynet temperatursensor, til måling af temperaturen. Sensorens beslag gør den specielt velegnet til montering og måling på rør, men kan også anvendes til andre opgaver. Data kan aflæses på SALUS Smart home appén og, opsættes til at sende alarmer når de indstillede værdier overskrides. Ved at kombinere sensoren med andre af Smart Home systemets produkter kan der ved hjælp af “ one touch” regler aktiveres funktion som pumper , lys og meget andet. PS600 sensoren er velegenet til opgaver , som opsamling af dat eller blot overvåning af temperatur. PS600 sensoren skal anvendes sammen med SALUS Smart Hume, og tilsluttes til en UGE600 gateway.