MS600 - Bevægelsessensor

MS600 er en indendørs batteriforsynet (CR 123 A) bevægelsessensor. Sensoren reagerer ikke på bevægelser af dyr / personer op til 36 kg. Rækkevidden er op til 8 m. Bevægelsessensoren skal anvendes sammen med SALUS Smart Home app og SALUS gateway UGE600.
    • Related Articles

• FC600 - Trådløs Rumtermostat varme/køling

FC600 er en innovativ multi-funktionel temperatur styring fra SALUS. FC600 kan styre både varmeblæsere, kaliorifere, samt kontrollere temperaturen i din ejendom. FC600 er brugbar i forbindelse med hvilken som helst kombination af nedenstående ...