iT500 - Spørgsmål og svar

iT500: Spørgsmål og svar  (7.2.1) .

Beskrivelse:               Dette afsnit har til formål at give hurtige svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have, og at skilt dig til det relevante dokument, hvis der kræves mere information.

Modtager :

Min modtager har et blinkende blåt lys på topkontakten, hvad betyder det?

Et blinkende blåt lys er en normal indikation af, at IT500 -termostaten beder om/kræver varme.Kedlen skal fungere, mens dette lys blinker.

(Se: Installation og opsætning / installation af modtager / modtagerlys Dokument 1.3.4)

Min modtager har et solidt rødt lys på topkontakten, hvad betyder det?

Et solidt rødt lys på modtageren viser, at det er klar til at starte parringsprocessen med termostaten.

(Se: Parring / parring med IT500RX Doc. 2.1.1)

Min modtager har et gult/orange lys på topkontakten, hvad betyder det?

Et gult/orange lys på modtageren er en fejlindikation for at vise, at modtageren har mistet kommunikationen med IT500 -termostaten og gået i fejlsikre tilstand.Kontroller afstanden mellem de to enheder og for kilder til kommunikationsinterferens såsom metalkøleskabe eller frysere.Forbindelsen gendannes automatisk, når fejlen fastgøres ved at omplacere termostaten.

(Se: Funktioner og funktioner / Failsafe Mode Doc. 5.11.1)

Min modtager har et grønt lys på bundafbryderen, hvad betyder det?

Et grønt lys er normalt og betyder simpelthen, atModtager og termostat drives og parres korrekt.

(Se: Installation og opsætning / installation af modtager / modtagerlys Dokument 1.3.4)

App:

Hvor kan jeg downloade smartphone -appen til at betjene min IT500?

I Apples ‘App Store’ til iPhone eller ‘Google Play Store’ til Android-enheder. Windows Phone er ikke understøttet. Du skal bruge iT500 Plus-appen.

(Se: Installation og opsætning / installation og registrering af app / download af mobilapp til iOS og Android Docs. 1.8.1 & 1.8.2)

Hvad gør smartphone -appen?

Smartphone -appen tillader, at IT500 -termostaten kontrolleres eksternt over internettet.Du har fuld fjernadgang til dine opvarmningskontroller og programplaner.

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til min IT500 på min pc eller smartphone -app efter at have registreret den?

Først og fremmest skal du kontrollere, at du har modtaget din e -mail med registreringsbekræftelse, og klik på linket inden for for at afslutte registreringen.Kontroller derefter, at du har brugt den korrekte e -mail -adresse og adgangskode til at logge ind (disse skal være de detaljer, du brugte til at registrere kontoen). Sørg for, at den korrekte enhedskode eller STA -nummer (placeret i batterirummet på en etiket bag batterierne) er føjet til din konto.Du skal se et billede af din enhed, når du logger ind på appen, skal du klikke på enhedsnummeret for at indtaste kontrolpanelet.

(Se: Installation og opsætning / installation og registrering af appen / registrering af IT500 på appen eller webstedets dokumenter. 1.8.3 & 1.8.4)

Kan 2 eller flere mennesker kontrollere termostaten med separate telefoner?

Ja, de skal blot downloade IT500 Plus -appen og logge ind med den samme e -mail -adresse og adgangskode, der blev brugt, da kontoen blev oprettet.

Hvorfor har jeg ikke modtaget bekræftelses -e -mailen efter at have ændret min adgangskode?

E -mailen er muligvis havnet i dine 'junk' eller 'spam' -mapper.Sørg også for, at du har brugt den korrekte e -mail -adresse, der er knyttet til kontoen, og at du ikke har mistyppet adressen, når du indtaster den under anmodningen om ændring af adgangskode.

Min IT500 -enhedskode / STA -kode er registreret til en anden bruger, hvordan kan jeg fjerne dem?

Skriv en note af din enhedskode, dette findes på en etiket i batterirummet under batterierne.Klik derefter på vores tekniske websted på 'Anmod om en nulstilling af IT500' eller 'Uregister din IT500' og udfyld anmodningsformularen.Vi afslører derefter enheden fra den tidligere ejere -konto, så du er i stand til at registrere dig med dine egne detaljer.

Hvorfor leveres 'aktivering' -koden, når der ikke fungerer en konto, der ikke fungerer?

Aktiveringskoden er kun gyldig i 60 minutter.Start venligst registreringsprocessen igen.

(Se: Installation og opsætning / installation og registrering af appen / registrering af IT500 på appen eller webstedets dokumenter. 1.8.3 & 1.8.4)

Termostat:

Hvorfor kommer min opvarmning aldrig på?

Kontroller, at IT500 er i auto -tilstand.'Auto' skal være synlig nederst til højre på termostatdisplayet.Hvis det ikke er det, eller det viser 'Off', skal du trykke på og hold knapperne Tick and Indstillinger (COG) sammen, og brug derefter op / ned -piletasterne til at skifte til 'Auto' og trykke på Tick for at bekræfte.(Se: Driftstilstande / Opvarmning / termostatdok. 3.1.1)

Hvorfor fungerer mine IT500 -knapper ikke?

Kontroller, at skærmlåsfunktionen ikke er aktiv. Hvis aktiv, vil der være et hængelåsikon synligt øverst på termostatens skærm. Deaktiver funktionen ved at trykke og holde de to øverste venstre knapper på termostaten nede på samme tid.

(Se: Funktioner og funktioner / skærmlåsedok. 5.1.1)

Efter at have installeret IT500 tændes kedlen ikke, hvorfor er dette?

Har du parret din termostat til din modtager?Se parringsinstruktionerne.

(Se: Parring / parring med IT500RX Doc. 2.1.1)

Kan jeg beholde termostatskærmen 'vågen' hele tiden?

Desværre ikke, da enheden er batteridrevet og derfor deaktivering af søvnfunktionen ville dræne batterierne for tidligt.

Jeg har droppet og brudt min IT500 -termostat, kan jeg kun udskifte termostaten, eller har jeg brug for at købe et komplet sæt inklusive modtageren og gatewayen?

Du kan erstatte bare termostaten ved at købe en (IT500BM), men du bliver nødt til at parre den nye termostat til din eksisterende modtager.Du bliver også nødt til at registrere din nye termostatenhedskode / STA -nummer på appen.

(Se: Parring / parring med IT500RX Doc. 2.1.1)

Hvor kan jeg finde min enhedskode eller STA -nummer?

Din enhedskode er placeret på en etiket i batterirummet i bunden af din termostat.Du skal fjerne batterierne for at se etiketten og nummeret.

(Se: Installation og opsætning / termostat / indsættelse af batterier og enhedskode Dok. 1.5.1)

Internet:

Kan jeg betjene opvarmningen med iT500-termostaten uden internetforbindelse?

Ja, de grundlæggende funktioner og kommunikation finder sted via radio.Kun operationen med smartphone eller mobile enheder er ikke mulig uden internettet.

Min firmwareopdatering mislykkes, hvad kan jeg gøre?

Kontroller, at gatewayen er tilsluttet Internet -routeren, og at den har et grønt lys, der betyder, at der er en internetforbindelse.Placer IT500 -rummetermostaten tættere på gatewayen, ca. 1 meter væk, og kør OTA (over luften) -opdateringen igen.Afhængig af internetforbindelsen kan flere forsøg være nødvendige.

(Se: Internet Connection & App / Firmware -opdateringer Doc. 6.5.1)

Appen siger, at min IT500 er 'offline', og min IT500 har ikke Internet Globe -ikonet på termostatskærmen, hvorfor er dette?

Kontroller, at du har strømforsyningen til gatewayen, og at det har et grønt lys, der viser (det grønne lys angiver, at du er tilsluttet Salus Controls -serveren).Hvis du har alt det ovenstående, skal du fjerne et batteri fra IT500 -termostaten og udskifte efter 10 sekunder.Dette vil genstarte termostaten og bringe dig tilbage online.

(Se: Internet Connection and App / Internet Connectivity - Administrer enheder Doc. 6.2.1)

Hvorfor har min gateway et solidt rødt lys?

Gatewayen skal tilsluttes et netværk, der har DHCP aktiveret og har firewall -porte 80 (UDP/TCP) og 2165 (TCP) åben.Du skal muligvis kontakte din internetudbyder for at hjælpe dig med at ændre dine routerindstillinger.

(Se: Internet Connection and App / Internet Connectivity - Administrer enheder Doc. 6.2.1)