iT500 - Parring med IT500RX

IT500: Parring med IT500RX  (2.1.1) .

A picture containing text, clockDescription automatically generated

Taster / knapper nødvendige:COG/indstillinger Kryds/bekræft Retur/backup

Beskrivelse:

Parring etablerer en kommunikationsforbindelse mellem din IT500 -termostat og IT500RX -modtageren.Hvis din termostat ikke kontrollerer din kedel, eller du har et orange lys på den øverste switch på din modtager, har dine enheder brug for parring.Følg nedenstående procedure.

Parringsprocedure:

Sørg for, at termostaten og modtageren er mere end 1 meter fra hinanden under denne proces.

A picture containing wall, indoor, white, jackDescription automatically generated

1.        Sluk for strømforsyningen til kedlen i 5

Sekunder, tænd derefter strømmen igen.

2.        Indsæt en paperclip, pin eller lignende i 'synkroniseringshullet på venstre side af modtageren.

3.        På termostatpressen og hold COG -tasten         og returntast         på samme tid.

4.        Hvis enheden er tilsluttet Internettet, vises kloden og WiFi -ikonerne.

5.        Hvis enheden ikke er tilsluttet internettet, vises bare WiFi -ikonet

Graphical user interface, applicationDescription automatically generated

6.        Tryk på Tick -tasten         .En nedtælling på 10 minutter begynder.

7.        På modtageren vil det røde lys nu begynde at blinke grønt og derefter dreje til et solidt grønt lys.

8.        Det faste grønne lys angiver, at de to enheder har parret.

9.        For at afslutte parring skal du trykke på returnøglen                   Indtil startskærmen vises.