IT500 - Parring med IT300 -sensor

IT500: Parring med IT300 -sensor  (1.6.2) .

A picture containing text, clockDescription automatically generated

Taster / knapper nødvendige: COG/indstillingerKryds/bekræftRetur/menu

Beskrivelse:

Parring etablerer en kommunikationsforbindelse mellem din IT500 -termostat og IT300 -sensoren.Hvis din termostat ikke viser en temperatur for zone 2 og i stedet viser to streger (som nedenfor), har dine enheder brug for parring.Følg nedenstående procedure.

Parringsprocedure:

A picture containing text, indoor, microwave, ovenDescription automatically generated

Fjern batteridækslet, og indsæt 2 x AAA -alkaliske batterier i IT300 -sensoren.

Indsæt en papirclip, pin eller lignende i hullet på venstre side af sensoren i 2 sekunder, indtil det røde lys begynder at blinke.

A picture containing monitor, indoor, blackDescription automatically generated

Et rødt lys blinker i øverste højre hjørne af sensoren.

På termostatpressen og hold COG -tastenog returntastpå samme tid.

Hvis enheden er tilsluttet Internettet, vises kloden og WiFi -ikonerne.

Hvis enheden ikke er tilsluttet internettet, vises bare WiFi -ikonet.

Graphical user interface, applicationDescription automatically generated

Tryk på Tick -tasten- En nedtælling på 10 minutter begynder.

På termostaten blinker WiFi -antennen, indtil enhederne er parret med succes, på hvilket tidspunkt antennen forbliver solid uden at blinke

A picture containing monitor, indoor, blackDescription automatically generated

Det røde lys på sensoren vil fortsætte med at blinke og derefter til sidst timeout.

Når WiFi -antennen er stoppet med at blinke, er dine enheder parret, selvom nedtællingen på 10 minutter ikke er afsluttet.For at afslutte parring skal du trykke på returnøglenIndtil startskærmen vises.