iT500: Internetforbindelse / administrationsenheder

iT500: Internetforbindelse / administrationsenheder

iT500: Internetforbindelseadministrationsenheder  (6.2.1) . 

 

Beskrivelse   Hvis du oplever problemer med at kontrollere din termostat fra appen på din mobile enhed, eller din app viser skærmen Administrer enheder, når du logger ind, vil dette dokument forklare hvorfor og hjælpe dig med at løse problemet.

 

 

Identificering af din forbindelsestilstand:

 

 

Hvis når du logger ind på din app på din mobile enhed eller på den webbaserede app, ser du en af skærmene ovenfor, betyder det, at din IT500 -termostat i øjeblikket er i en 'offline' tilstand, hvilket betyder, at den ikke har forbindelse til internettet.

 

På skærmen 'Administrer enheder' i den mobile enheds -app er denne offline tilstand indikeret med en grå prik midt i den hvide cirkel.

 

Her er et par ting, du kan kontrollere for at få din enhed tilbage online:-

 

1.      Kontroller gateway -enheden:

 

Først og fremmest skal du tjekke din gateway -enhed.Gatewayen er en lille sort / hvid kasse med en luft og skal være tilsluttet dit internetnav eller router.Det giver en forbindelse til dit IT500 -system til Internettet.

 

Gatewayen skal indstilles som vist nedenfor i diagrammet.

 

Sørg for, at din gateway er tilsluttet din internet / bredbåndsrouter ved hjælp af det sorte Ethernet -kabel.Løft antennen for at give den mulighed for at kommunikere med din IT500 -termostat, og sikre derefter, at strømadapteren er tilsluttet sikkert.Når alle kabler er tilsluttet, skal gatewayen have et grønt lys i hjørnet.

 

 

         

2.      Hvis du har et Rødt lys på din gateway:

 

Sørg for, at du brugte den rigtige port på din router, når du opretter din gateway.Brug følgende porte til din tilsvarende internetudbyder for at din gateway kan fungere korrekt.

 

Port 1: Sky -kunder.
Port 2: Sky Q og nu tv -kunder.Port 3: BT, Vodafone, Virgin, TalkTalk og PlusNet -kunder.

Bemærk:Du kan også kræve port 80 og Port 2165 UDP Open på din internetrouter.Kontakt dine routere betjeningsvejledning eller kontakt din internetudbyder for detaljer om TCP/UDP -portindstillinger.

 

3.      Hvis du ikke har noget lys på din gateway:

 

Hvis du overhovedet ikke får lys på gatewayen, skal du fjerne strømforsyningen i et par minutter, og tilslut den igen.Hvis der ikke er tegn på nogen lys, når du tilslutter det, kan du tjekke strømkilden, og hvis det fungerer, kan det være, at din gateway -strømadapter er mislykket.

 

4.      Nulstilling af din gateway:

 

Hvis du har et rødt lys på din gateway, eller når du tilslutter strømledningen til din gateway, blinker den i et par sekunder, og så får du intet, skal du fjerne begge kabler fra din gateway i ti minutter for at nulstille gateway -enheden.

 

 

5.      Nulstilling af din termostat:

 

Når du har et grønt lys på din gateway Fjern hurtigt et batteri fra din termostat i et par sekunder og udskift derefter for at nulstille din termostat.Når du udskifter batteriet i termostaten, får du et blinkende fyrkonikon på din termostatskærm i et par sekunder efterfulgt af et Globe -ikon (som vist) for at indikere, at termostaten nu har en internetforbindelse.

 

 

Ny forbindelsestilstand:

 

           

 

Forhåbentlig nu Efter at have fulgt retningslinjerne ovenfor, vil du have en termostat, der viser et klodeikon på skærmen, en gateway, der har et grønt lys på det og en app eller en webbaseret app, der ligner billederne ovenfor.

 




 

________________________


    • Related Articles

    • iT500: Gateway Red Light - Internetforbindelse

      iT500: Gateway Red Light - Internetforbindelse (7.2.6) . Hvis du har enrødlys på hjørnet af dinIT500 Internet G.Gateway Det betyder, at din enhed ikke har forbindelse til Salus -serveren via internettet.Den første ting at prøve er at tage stikket ud ...
    • iT500 - Skærmikoner og symboler

      iT500: skærmikoner og symboler (1.9.2) . Termostatikoner Beskrivelse Fungere Dag i ugen Viser nummeret på ugedagen.1 er mandag. Temperaturindikator Viser sæt eller målt temperatur. Urvisning Viser den aktuelle tid. Programnummerindikator Viser ...
    • iT500 - Appen siger, at min enhed er offline.

      iT500: Appen siger, at min enhed er offline. (7.2.8) Beskrivelse: Hvis du oplever problemer med at kontrollere din termostat fra appen på din mobile enhed, eller din app viser skærmen Administrer enheder, når du logger ind, vil dette dokument ...
    • iT500 - Spørgsmål og svar

      iT500: Spørgsmål og svar (7.2.1) . Beskrivelse: Dette afsnit har til formål at give hurtige svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have, og at skilt dig til det relevante dokument, hvis der kræves mere information. Modtager : Min modtager har et ...
    • iT500 - Kedel- og ovnstyring