iT500 - Driftstilstande med varmt vand - Termostat

iT500: driftstilstande med varmt vand - termostat  (3.2.1) .

A picture containing text, clockDescription automatically generated

Taster / knapper nødvendige:   COG/indstillinger  Kryds/bekræft  Pile

Beskrivelse:   Funktionen med varmt vand har fem driftstilstande: Auto, ON, en gang, slukket og boost.

Procedure:

1.      Tryk på COG -tasten        at skifte til den varme vandzone.

2.      Tryk på COG -tasten        og krydsetasten         sammen for at indtaste indstilling af tilstand.

3.      Brug pil op og ned         For at vælge driftstilstand for dit vand.

4.      Tryk på Tick -tasten       For at bekræfte og vende tilbage til startskærmen.

ON    Tænder varmt vand kontinuerligt.

1        Tænder varmt vand i en enkelt periode på dagen.(Se note)

Auto   Dit varme vand kører din programplan.

OFF   Slår dit varme vand helt fra.

Bemærk: Når du indstiller det varme vand i driftstilstand ‘1 -Once'Det fungerer som følger:

DrejningerONat Program 1 On Time

DrejningerOFFat Program 3 Off Time

Boost:            Det varme vand 'Boost'Driftstilstand giver dig mulighed for at tænde for dit varme vand i en defineret periode (op til 9 timer).Det tilsidesætter midlertidigt ethvert aktuelt plan, der er indstillet.

At aktivere:

1.      Tryk på COG -tasten        at skifte til den varme vandzone.

2.      Brug pil op og ned             For at vælge tidsperioden for at øge dit vand.

3.      Tryk på Tick -tasten        For at bekræfte valg af timer.

At omvendt:

1.      Tryk på COG -tasten        at skifte til den varme vandzone.

2.      Brug pil op og ned           for at vælge 'H0'.

3.      Tryk på Tick -tasten         For at bekræfte valg af timer.