iT500 - Driftstilstande med varmt vand (APP)

iT500: driftstilstande med varmt vand (APP)   (3.2.2) .

Beskrivelse:              Funktionen med varmt vand har fem driftstilstande: tidsplan, til, en gang, boost og off.

Planlægilstand:

1.                                         2.                                       3.

A screenshot of a computerDescription automatically generated with low confidence

I tidsplantilstand tændes og slukker dit varme vand automatisk i henhold til de tidspunkter, du har sat i de tre programplaner.

1. Vælg ikonet med varmt vandI              I øverste venstre hjørne af appen.

2. Klik på 'Schedule'Nederst til venstre på skærmen.

3. Vælg og indstil dine programtider, eller lad det være på standardplanen.

Når tilstand:

Når det er indstillet til 'Once'Tilstand, dit varme vand tændes i en enkelt periode på dagen.Det vil tænde dit varme vand fra programmets tid til program 1 til off -tiden for program 3.

For eksempel på standardplanen med varmt vand i 'i'Once'Mode dit varme vand tændes kl. 06:00 (program 1 til tiden) og forbliver på, indtil det slukker for 22:00 (program 3 off tid) som vist på illustrationen nedenfor.

1. Vælg ikonet med varmt vandI               øverste venstre hjørne af appen.

2.    Klik på 'Once'I det nedre centrum af skærmen.

3. Dit varme vand tændes fra program 1 til tiden indtil program 3 off tid.

Boost Mode:

1.                                           2.                                        3.

4.

'Boost'Tilstand, dit varme vand tændes i den indstillede periode, du vælger, 1, 2 eller 3 timer.

1. Vælg ikon med varmt vand        I øverste venstre hjørne af appen.

2.    Klik på 'Boost'I det nedre centrum af skærmen.

3.    Vælg den periode, du gerne vil have dit varme vand 'boostet' (tændt).

4.    Dit varme vand tændes nu.Du kan slukke for dit varme vand på ethvert tidspunkt ved blot at klikke på 'cancel boost’.

ON & OFF -tilstande:

1.                                          2.                                   3.

1.       Vælg ikonet med varmt vand         I øverste venstre hjørne af appen.

2.       Klik på 'On'I det nedre centrum af skærmen for at dreje dit varme vand på          kontinuerligt.

3.     Klik på 'Off'Nederst til højre på skærmen for at slukke for dit varme vand helt.