Gateway til dit trådløse Smart Home

SALUS Universal Gateway er den enhed, som forbinder dine andre SALUS Smart Home og evt. gulvvarme produkter med hinanden.

Ved at tilslutte UGE600 med en WIFI-router, kan systemet overvåges og indstilles på dine smartphones og tablets ved brug af SALUS Smart Home-appen, eller på din PC.

SALUS Universal Gateway kan indstilles til at forbinde ved hjælp af WI-FI, og hermed give friheden til at finde den bedste løsning til udbredelse af signalet.Alle 230V enheder fungere også som signalforstærker af den trådløse kommunikation.