UG600 - Tilslutning til WiFi (valgfrit)

Tilslutning af din UG600 til WiFi.

Beskrivelse:   Det er muligt at forbinde din Smart Home System Gateway til Internettet via WiFi i stedet for et hårdt kablet RJ45 Ethernet -kabel.For at gøre dette skal du først tilslutte din gateway via Ethernet -kablet.Det er også værd at bemærke, at WiFi -internetforbindelsen muligvis ikke er så stabil som den på kablet.

For at forbinde din gateway til WiFi, følg denne procedure.

1.    Tilslut først din UG600 til Internet -routeren med det leverede kabel, og tilføj porten til appen (se UG600 -installationsdokumentet).

2.      Klik nu på UG600 Gateway -flisen på dit app -dashboard.

3.      Klik derefter på enhedsnavnet 'Salus Test Gateway' i dette eksempel.

4.     På gateway -informationssiden skal du nu vælge symbolet 'Indstillinger' eller 'COG'.

5.     Rul ned til afsnittet 'Indstillinger' og indtast følgende:-

WiFi SSID = navnet på dit WiFi -netværk (store og små bogstaver) og

WiFi -adgangskode = adgangskoden til dit WiFi -netværk (store og små bogstaver)

6.      Rul derefter ned til bunden og tryk på 'Gem' for at bekræfte.

7.     Vent 2 minutter, og fjern derefter Ethernet -kablet fra UG600.Gateway -ledningen går fra blå til rød, og hvis den opretter forbindelse til WiFi, vil du vende tilbage til solid blå igen.Hvis gateway -LED ikke vender tilbage til solid blå, skal du kontrollere WiFi -navnet og adgangskoden.

8.      Din gateway arbejder nu på WiFi -forbindelsen.